Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


O elevă din Vâlcea a susținut proba de limba și literatura română în Spital!

19 Iun 2017
O elevă din Vâlcea a susținut proba de limba și literatura română în Spital! FOTO: www.telegrafonline.ro

Absolvenții de clasa a VIII-a susţin azi prima probă din cadrul Evaluării Naționale, cea la Limba și literatura română. La Vâlcea s-au înscris în examen 2.725 de elevi, în timp ce alți 313 au preferat să intre direct la școli profesionale, fără să dea examen. Evaluarea are loc în 17 centre de examen din județ, dintre care 6 în Râmnicu Vâlcea. Potrivit conducerii ISJ Vâlcea, au fost înregistrate 4 cazuri speciale la acest examen.

Doi frați de la Take Ionescu au solicitat să susțină proba în săli diferite pe motiv că sunt gemeni și figurează cu același nume. La Școala nr. 10, un elev cu cerințe educative speciale a cerut suplimentarea timpului cu o oră, iar o elevă de la Berbești a susținut examenul la Spitalul Județean de Urgență, unde a dat proba monitorizată atât de medici dar și de profesori, după care a intrat în operație. Următoarea probă din cadrul Evaluarii Naționale la matematică, va avea loc miercuri, 21 iunie. Ca și anul trecut, lucrările vor fi corectate în alt județ.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella