Remus Grigorescu, pus la punct de Mircia Gutău

16 Iun 2017

Consilierul municipal ALDE Remus Grigorescu a avut parte de o surpriză neplăcută chiar la prima ședință pe care trebuia să o prezideze! Consiliul local al primăriei Râmnicului a fost convocat în şedinţa extraordinară cu mai multe puncte pe ordinea de zi, printre care un proiect de preluare a unor imobile din domeniul public al statului, un proiect prin care consilierii își dau acordul de principiu în vederea preluării bazei materiale a Liceului Tehnologic Oltchim și aprobarea bugetului pentru spectacolele de la Ziua Imnului.

Înainte de începerea ședinței, Remus Grigorescu a mulțumit colegilor pentru votul acordat de a prezida ședințele pentru următoarele 3 luni, însă bucuria sa a durat câteva minute. Mircia Gutău a propus suplimentarea ordinii de zi cu un alt proiect care se referea la schimbarea președintelui de ședință. Cum alianța PSD – PER are majoritate în Consiliul Local, proiectul a fost aprobat, iar Remus Grigorescu a fost schimbat cu reprezentanta Partidului Ecologist Român, Diana Maria Ionescu. Grigorescu a mai primit o umilință atunci când a trebuit să revină alături de colegii de la ALDE, când a constatat că nu avea niciun scaun. La alte câteva minute, consilierii PNL și ALDE au hotărât să părăsească sala, neparticipând la votul proiectelor de pe ordinea de zi. Ultimul care a plecat a fost tot Grigorescu, care i-a reproșat câteva vorbe edilului Gutău. „Ceea ce ați făcut dumneavoastră se numește abuz, este bătaie de joc” a spus Grigorescu.
Având cvorum printre aleşi, propunerea primarului Mircia Gutău, privind demararea procedurii de preluare a Liceului Tehnologic Oltchim, a primit toate voturile celor prezenţi, adică 16. În schimb, şeful administraţiei publice locale a explicat că opoziţia Consiliului de Administraţie va duce la rediscutarea problemei, în decembrie, pentru anul şcolar viitor.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...