VIDEO: Boala Denisei, CONFIRMATĂ de renumitul doctor Irinel Popescu. Cum mor cu zile pacienţii cu hepatită B în România

15 Iun 2017
VIDEO: Boala Denisei, CONFIRMATĂ de renumitul doctor Irinel Popescu. Cum mor cu zile pacienţii cu hepatită B în România Foto: captură Youtube
Ştim cu toţii cât de mediatizat a fost cazul tinerei artiste, Denisa Răducu, şi ceea ce fanii vâlcencei şi-ar fi dorit să fie doar o exagerare a presei, din nefericire, s-a dovedit a fi adevărat. Într-un interviu difuzat în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena 1, renumitul prof. dr. Irinel Popescu, a făcut lumină în acest caz. Pentru cei care nu ştiu, reputatul profesor este şeful centrului de chirurgie generală şi transplant hepatic din cadrul Institutul Clinic Fundeni. Aceasta a povestit în exclusivitate, în cadrul emisiunii lui Capatos, care au fost cauzele evoluţiei galopante a virusului B în cancer, în cazul Denisei.

„În cazul ei, este acest virus B, pe care ea ştia că îl are de şapte ani. Din nefericire, a avut şi o doză de ghinion. Ea şi-a făcut controale periodic. (...) Virusul a produs acest cancer. (...) Nu se mai poate face nimic. Sunt boli cu evoluţie galopantă, faţă de care medicina actuală nu are mijloace de acţiune. Nu i se poate reproşa faptul că nu s-a controlat, deoarece a făcut-o", a spus Irinel Popescu.

Cum mor cu zile purtătorii sănătoşi ai virusului hepatic B, din cauza protocoalelor!

Din nefericire, cazul Denisei nu este unul singular în ţara noastră. Purtătorii sănătoşi de virus B nu primesc tratament din cauza faptului că viremiile lor sunt nedetectabile, aşa cum a fost şi în cazul Denisei. Acest tip de pacienţi sunt denumiţi popular drept acei „purtători sănătoşi”. Iată, însă, ca Denisa din pacient conştiincios, care şi-a făcut analizele la zi, a ajuns să dezvolte cu o viteză uluitoare o formă agresivă de cancer!

Denisa nu a intrat în „criteriile” de tratament ale virusului B

Chiar dacă timp de 7 ani de zile Denisa a avut, de fiecare dată, un grad de replicare virală mult prea mic pentru a se califica în schemele de tratament, iată că în cele din urmă, virusul său a degenerat în cancer. „Acest virus B este un virus cu acţiune oncogenică foarte puternică, deci este un virus care poate produce cancer hepatic! (...) Nu este primul caz în care nu s-a făcut tratamentul din cauză că numărul de copii virale erau atât de mici, încât nu impuneau tratamentul, dar totuşi, la un moment dat, a apărut cancerul de ficat!” a mai declarat dr. Irinel Popescu.

Cât costă o viremie în România. Declaraţiile halucinante ale unui vâlcean purtător de virus B!

Costul efectuării unei viremii pentru hepatită B, în România poate să ajungă, la ora actuală, chiar şi la 500 de lei, în funcţie de clinica aleasă. Aceasta nu este singura analiza pe care un purtător al virusului B trebuie să o efectueze, însă este cea mai scumpă dintre toate.

„În calitate de purtător al hepatitei B, ca şi asigurat, nu am beneficiat niciodată de gratuitate la efectuarea acestei analize” ne-a declarat un cititor.
„Dacă ai „norocul” de a fi purtător sănătos, nu prezinţi niciun fel de interes pentru sistemul medical. Toate analizele le faci pe cheltuiala ta. Dacă viremiile sunt mici nu primeşti tratament...pe motiv că eşti purtător santos şi ţi se spune că duci boala „pe picioare” toată viaţa. Şi uite aşa repeţi an de an analizele şi te rogi la Dumnezeu să îţi iasă bine de fiecare dată. De 20 de ani de când port acest virus, m-am tot întrebat oare ce se va întâmpla cu mine atunci când analizele nu vor mai fi ok. Acum, că am citit despre cazul Denisei, probabil că am aflat răspunsul...Ceea ce pe mine m-a uimit de fiecare dată este nepăsarea de care au dat dovadă unii medici din Vâlcea, atunci când am încercat să aflu mai multe despre acest virus. Mi s-a spus de fiecare dată că nu trebuie să îmi fac probleme şi eram privit ca o persoană care îşi face griji din nimic, mai ceva ca într-un caz de ipohondrie!” a încheiat cititorul.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...