Curs Frizerie organizat în Râmnicu Vâlcea

Mai sunt doar câteva locuri pentru cursul de Frizerie organizat în Rm.Valcea, cu deschiderea în data de 03 Iulie 2017, curs acreditat ANC şi recunoscut de Ministerele Muncii şi Educaţiei , curs ce oferã aplicaţii teoretice, dar mai ales practice ce se vor realiza ȋn salon specializat si dotat cu toate ustensilele necesare practicãrii în mod profesional a acestei meserii.

Cursul de Frizer, Hair Cut are o importantã componentã practicã, locurile pentru aceastã sesiune fiind limitate.

Puteţi urma acest curs în cadrul profesional New Consult la preţul de 600 lei, plata în 3 rate, alãturi de specialiştii acestei firme, având astfel ocazia sã vã formaţi într-un domeniu nou sau sã vã specializaţi într-o meserie pe care o practicaţi deja fãrã a deţine calificarea necesarã.

Mai multe detalii despre cursul de Frizerie, Hair cut dar şi alte cursuri oferite de Profesional New Consult puteţi obţine la telefonele : 0765.708.877, 0784.333.777, 0784.045.025.

site-ul de prezentare: www.profesionalnewconsult.ro
email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

facebook: Cursuri Valcea

Sau la sediul firmei din: Calea lui Traian , Zona Nord ( Complex ) , deasupra Bancii Raiffaisen, etajul 1.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt:

Curs Stilist Unghii
Curs Machiaj, MakeUp
Curs Coafor
Curs Aplicare Gene False
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...