Autori de furturi, DEPISTAŢI de poliţişti. Au spart mai multe societăţi comerciale din Râmnic

Autori de furturi, DEPISTAŢI de poliţişti. Au spart mai multe societăţi comerciale din Râmnic FOTO: Adevarul.ro
Polițiștii vâlceni au probat activitatea infracțională a trei tineri cu privire la comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat, din societăți comerciale, pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, față de doi dintre aceștia luându-se măsura reținerii pentru 24 de ore.

La data de 14 iunie a.c., poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de trei tineri, dintre care doi minori, cercetaţi pentru furturi din societăți comerciale cu sediul în municipiul Râmnicu Vâlcea.

Din cercetările efectuate rezultă că, în noaptea de 8 spre 9 iunie a.c., D.I.A., de 24 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea și I.L.C., de 17 de ani, din comuna Stroești ar fi pătruns, prin efracție, într-un magazin alimentar, din zona Pieței Ostroveni, din municipiul Râmnicu Vâlcea, de unde ar fi sustras țigări și bani, producând un prejudiciu estimat la 600 de lei.

Totodată, din cercetările efectuate a rezultat că în perioada 21 martie - 30 mai a.c., I.L.C., de 17 ani, din comuna Stroești, împreună cu S.T.C., de 16 ani, ar fi pătruns prin efracție, pe timp de noapte, în alte 3 magazine, din municipiul Râmnicu Vâlcea, de unde ar fi sustras țigări și bani, producând un prejudiciu estimat la 10.000 lei.

În urma probatoriului administrat, polițiștii de investigații criminale au luat măsura reținerii pentru 24 de ore față de I.L.C., și S.T.C., urmând ca aceștia să fie prezentați procurorului de caz, pentru măsuri legale.

În cauză, cercetările continuă sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...