VIDEO cu Boureanu în acțiune: Baby, ești proastă!

12 Iun 2017
Site-ul ziarului Național a prezentat în exclusivitate înregistrările scandalului cu polițiștii de la Rutieră, în care personaj principal a fost politicianul Cristian Boureanu.

Într-un din înregistrări se aude clar cum Boureanu își gratulează iubita cu un compliment de zile mari: ,,Baby, ești proastă!”

Dincolo de dosarul penal cu care s-a ales de pe urma gurii sale care nu se poate abţine să debiteze amabilităţi de morţi şi răniţi, am văzut şi faţa frumoasă a lui Boureanu.

Chiar şi ameţit bine de aburii alcoolului şi surescitat de scandalul cu poliţiştii, acesta a dovedit că îşi preţuieşte tânăra iubită. ,,Baby, ești proastă!” i-a strigat Boureanu, într-un moment în care fata intrase în panică. De observat faptul că fostul parlamentar nu-i spune... ,,Fă, eşti proastă!”, ci... ,,Baby... eşti proastă!”, ceea ce schimbă cu totul datele problemei.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...