Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

VIDEO cu Boureanu în acțiune: Baby, ești proastă!

12 Iun 2017
Site-ul ziarului Național a prezentat în exclusivitate înregistrările scandalului cu polițiștii de la Rutieră, în care personaj principal a fost politicianul Cristian Boureanu.

Într-un din înregistrări se aude clar cum Boureanu își gratulează iubita cu un compliment de zile mari: ,,Baby, ești proastă!”

Dincolo de dosarul penal cu care s-a ales de pe urma gurii sale care nu se poate abţine să debiteze amabilităţi de morţi şi răniţi, am văzut şi faţa frumoasă a lui Boureanu.

Chiar şi ameţit bine de aburii alcoolului şi surescitat de scandalul cu poliţiştii, acesta a dovedit că îşi preţuieşte tânăra iubită. ,,Baby, ești proastă!” i-a strigat Boureanu, într-un moment în care fata intrase în panică. De observat faptul că fostul parlamentar nu-i spune... ,,Fă, eşti proastă!”, ci... ,,Baby... eşti proastă!”, ceea ce schimbă cu totul datele problemei.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella