Denisa Manelista, in stare grava! La Stefanesti, rudele se pregatesc de inmormantare

10 Iun 2017
Familia Denisei Răducu a renunţat la luptă şi a început pregătirile pentru înmormântarea artistei, după ce ficatul acesteia a cedat şi mama ei a anunţat că boala nemiloasa, cancerul, i-a cuprins tot corpul.

Drama Denisei Răducu este de nesfârşit! După ce vineri mama artistei a anunţat că întregul corp i-a fost cuprins de cancer şi s-a aflat că ficatul i-a cedat, Adriana Bahmuţeanu a dezvăluit că familia deja a început pregătirile pentru înmormântare.

"La Ştefaneşti, în satul din judetul Valcea unde s-a născut Denisa, rudele se pregătesc de înmormântare. Au cumpărat deja cele necesare. S-a discutat şi despre apartamentul Denisei şi cine o să plătească ratele pentru că ea a facut împrumut", a spus Adriana Bahmuţeanu.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...