Vâlceanul Robert Gabriel a câștigat turneul Cupa New K1 Generation

10 Iun 2017
Vâlceanul Robert Gabriel a câștigat turneul Cupa New K1 Generation, ediția a IV la categoria 16-19 ani, 60 kg. Antrenat de Viorel Stanciu și susținut de firma Bozo, tanarul valcean a avut toate atuurile pentru a se afla pe podium.

Federatia Romana de Freestyle si Primaria Navodari au organizat in data de 10 Iunie 2017 la Cupa New K1 Generation de Freestyle Kickboxing – editia a IV-a in Loc Navodari Jud. Constanta. La competitie participa 190 de sportivi de la 26 de cluburi din țară, grupele de cadeți, juniori și seniori, iar intrarea spectatorilor va fi gratuită.

Sectiunile sunt: Freestyle Semi, Freestyle Light, Freestyle Kick, Freestyle K1 Light, Freestyle K1, Freestyle Hapkido, Kata, Kata cu arme, Kata sincron, Total Kombat.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...