Furt de curent electric depistat la 4 familii din Vâlcea

Furt de curent electric depistat la 4 familii din Vâlcea FOTO: www.antena3.ro

Un număr de paru proprietari de locuinţe din judeţul Vâlcea sunt cercetaţi penal pentru furt de energie electrică.

"Ieri, în jurul orelor 08:00, jandarmi din cadrul Inspectortului de Jandarmi Judeţean Vâlcea au executat o acţiune în cooperare cu poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea şi lucrători din cadrul DISTRIBUŢIE ENERGIE OLTENIA pentru depistarea cetăţenilor care sustrag energie electrică folosindu-se de instalaţii artizanale din reţeaua companiei care furnizează curent electric SC Distribuţie Energie Oltenia SA.

Jandarmii vâlceni, poliţiştii şi lucrătorii din cadrul Distribuţie Energie Oltenia au acţionat pe raza judeţului Vâlcea, sat Teiuşu, comuna Buneşti unde au depistat 4 proprietari de locuinţe care sustrăgeau energie electrică prin intermediul unor instalaţii clandestine şi improvizate.

Jandarmii au întocmit 4 dosare cu 8 infracţiuni conţinând acte premergătoare de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,sustragere de energie electrică şi folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare fapte prevăzute şi pedepsite de art.228, Cod Penal şi art.92 alin. 2 din Legea nr. 123/2012 a energiei electrice şi a gazelor naturale. Actele de constatare întocmite de jandarmi au fost înaintate către Poliţia Buneşti." se arată în comunicatul IJJ Vâlcea.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...