Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

FOTO-VIDEO: Profesorii şi elevii de la liceul Chimic protestează în faţa Inspectoratului

08 Iun 2017
La auzul veştii că Universitatea din Piteşti vrea să vină în Râmnicu Vâlcea, elevii şi profesorii de la liceul Chimic au decis să organizeze un protest astăzi, 8 iunie, în fața Inspectoratului. Aceştia sunt nemulţumiţi de faptul că universitatea vrea să își construiască sediul chiar în locul liceului lor.

Reamintim că edilul Gutău a declarat că a primit de la Ministerul Educaţiei o adresă prin care se cere autorităţilor să cedeze spaţiul de la Liceul Tehnologic Oltchim pentru a construi aici un centru universitar dar şi o şcoală tehnică de meserii căutate pe piaţa muncii din Vâlcea. „Am convocat vineri, de la ora 12.00, o dezbatere la care vom invita directorii de şcoli, oameni de cultură, toţi jurnaliştii. Dorim să-i consultăm pentru că vrem să facem o universitate de stat, care va ajuta la creşterea prestigiului Râmnicului. Vom prezenta exact adevărul tuturor, şi nu ceea ce încearcă unii să răspândească prin toate sursele, cum că oamenii îşi vor pierde locurile de muncă. Nici vorbă de aşa ceva, din contră se vor crea locuri de muncă, vom avea şi o şcoală tehnică, cei care nu iau bacalaureatul să facă o şcoală, nu avem un maistru lăcătuş, un maistru sudor, un maistru pe instalaţii electrice. Eu cred că vâlcenii s-au săturat de vorbe, vor fapte!” a spus Mircia Gutău.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella