FOTO: Micuții fotbaliști de la CS Hidro Râmnicu Vâlcea, locul II la Turneul Atletico Madrid Cup 2017

07 Iun 2017
Micuții fotbaliști de la CS Hidro Râmnicu Vâlcea, grupa 2011, s-au întors acasă victorioși, ocupând locul II în Turneul Atletico Madrid Cup 2017, unul din cele mai mari turnee naționale, ce a avut loc la București în weekend-ul 02-04 iunie, la care au participat 30 de echipe din toată țara.

Antrenorii Narcis Enăchescu și Octavian Iordache merită felicitări pentru performanță, dar și ci 10 mici jucători de numai 5-6 ani care au jucat 5 meciuri de excepție pe terenurile Bazei Sportive Atletico Madrid.

Pe toată perioada competiției sportive, lotul de jucători, antrenorii și părinții au fost cazați la Hotel Phoenicia Express, unde au beneficiat de servicii de calitate și activități de relaxare. Echipa fotbaliștiilor SC Hidro grupa 2011, au urmat un program fix de odihnă și alimentație sub comanda domnilor antrenori, lucru care a contribuit la victoria vicecampionilor. Turneul continuă și weekend-ul viitor, atunci când micuții de la Vâlcea vor fi gazda competiției, unde vor participa mai multe echipe din țară.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...