Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


VIDEO: Râzi cu lacrimi! Convoaiele militare au avut o întâlnire cu surprize în VÂLCEA

VIDEO: Râzi cu lacrimi! Convoaiele militare au avut o întâlnire cu surprize în VÂLCEA FOTO: Alfa Romeo

Vâlcenii deja s-au obișnuit cu tranzitările convoaielor militare, în condițiile în care, la începutul lunii iunie, nu mai puțin de 300 de militari cu peste 150 de vehicule de luptă şi transportoare de trupe s-au deplasat la Centrul de Instruire pentru Luptă al Forţelor Terestre „Getica” din Cincu, judeţul Braşov. După cum bine știm cu toții o parte din trupe au tranzitat și județul nostru.

În filmările surprinse astăzi de către un vâlcean, se observă că un convoi militar a avut parte de o întâlnire cu surprize pe DN7, Goranu. Din câte se vede și în imagini, un cal circula nestingherit printre mașinile militare. O astfel de întâlnire, doar pe plaiurile romanești poți vedea. Să ne mai mire propunerea ministrului Turismului de a pune un animal pe post de brand turistic românesc?

Sursă video: Alfa Romeo

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella