Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

VIDEO: Drumul către Mănăstirea Surpatele urmează să fie asfaltat

Lucrări intense pe drumul judeţean 646 C, care duce către o mănăstire vâlceană intens vizitată de turiștii din toată țara, Surpatele. Așa cum a menționat și președintele Consiliului Județean, Constantin Rădulescu, DJ 646 C este o cale extrem de importantă, deoarece autocarele și mașinile care transportă turiștii trebuie să poată circula bine și în siguranță. Până în prezent, platforma drumului judeţean a fost lărgită, s-au realizat lucrări de terasament, în urma cărora au fost cărați 2.000 m.c. de pământ, urmând să se efectueze lucrările de asfaltare.

„Acest drum către mănăstirea Surpatele se va asfalta. Vom trece la operațiunile specifice de asfaltare în conformitate cu programul de întreținere, reparații și covoare asfaltice al Regiei de Drumuri și Poduri. Ne ținem de cuvânt! Şi aici către Surpatele am lărgit platforma drumului, am efectuat operațiuni de amenajare a unor terasamente. Toate astea, în vederea asfaltării!” a declarat președintele CJ, Constantin Rădulescu.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella