Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Întâlnire cu surprize pentru poliţiştii locali: au depistat în padurea din Ostroveni un copil născut în urmă cu un an în acelaşi loc!

Poliţia Locală, împreună cu angajați de la Corpul de Control al Primarului, au depistat în pădurea din Ostroveni, în apropierea intersecţiei bd. Dem Rădulescu cu str. Ostroveni, un grup format din doi bărbaţi, două femei şi şase copii, cu domiciliul în Sighişoara, care ”campase” ilegal în zonă. Interesant este faptul că grupul nu era străin de acest loc, de unde mai fusese îndepărtat în urmă cu un an, cel mai mic dintre copiii găsiţi acum fiind născut atunci, în pădurea din Ostroveni. Cele 10 persoane au fost transportate, cu tot cu bagaje, la gară, unde, sub supravegherea Poliţiei TF, au fost expediate cu trenul spre localitatea de domiciliu, iar zona a fost salubrizată.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella