RÂMNICU VÂLCEA: Prinşi în flagrant cu droguri (FOTO - VIDEO)

În data de 21.05 a.c., în jurul orelor 22, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vâlcea, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, respectiv strada Matei Basarab, au observat doi bărbaţi ce incercau să fugă, ulterior fiind prinşi de patrula de jandarmi.

Jandarmii au procedat la legitimarea şi controlul corporal preventiv al persoanelor, ocazie cu care asupra lui A.I.Ge în vârstă de 19 ami au fost găsite patru rulouri din hârtie de culoare albă în interiorul cărora se aflau resturi vegetale, de culoare verde-maronie, cu un miros înţepător, cât şi suma de 1840 lei, sumă de bani despre care persoana în cauză nu a putut dovedi provenienţa.

Documentele de constatare întocmite de jandarmi au fost predate lucrătorilor din cadrul Poliţiei Vâlcea pentru continuarea cercetărilor.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...