VÂLCEA: Şofer băut implicat într-un accident pe DJ 646 A. A lovit o ambulanță!

VÂLCEA: Şofer băut implicat într-un accident pe DJ 646 A. A lovit o ambulanță! FOTO: www.opiniatimisoarei.ro
Ieri seară, 22 mai a.c., în jurul orei 22.00 N.G.S., de 41 de ani, din comuna Frânceşti, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe drumul judeţean 646 A, pe raza satului Genuneni, nu ar fi adaptat viteza de deplasare într-o curbă la dreaptă şi a acroşat o autospecială a ambulanţei care circula din sens opus, cu semnalele luminoase în funcţiune.

În urma testării conducătorilor auto cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ în cazul şoferului ambulanţei şi 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, în situaţia conducătorului autoturismului. Evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale minore, ambulanţa având posibilitatea de a-şi continua deplasarea.

Conducătorul auto au fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice de sânge, faţă de acesta efectuându-se cercetări pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui autoturism pe drumurile publice, sub influenţa alcoolului.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...