3 persoane cercetate pentru furt de cărbune, în Berbeşti

3 persoane cercetate pentru furt de cărbune, în Berbeşti FOTO: ziare.com
Poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Berbeşti au probat activitatea infracţională a trei persoane, cu privire la furtul de cărbune din Cariera Minieră Alunu.

Din cercetări a reieşit faptul că, în dimineaţa zilei de 20 mai a.c., în jurul orei 06.00, trei persoane, cu vârste cuprinse între 16 şi 27 de ani, toţi domiciliaţi pe raza comunei Alunu, ar fi sustras din cariera minieră din localitate, cărbune pe care îl încărcaseră într-un atelaj hipo, tractat de doi cai.

Cărbunele sustras a fost predat unităţii miniere, iar atelajul hipo a fost reţinut până la finalizarea cercetărilor, în vederea confiscării. Persoanele în cauză sunt cercetate pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...