Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Administrator de firmă amendat cu 25.000 de lei. A fost prins în timp ce transporta aproape 5 m.c. de cherestea fără documente

La data de 20 mai a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Şuteşti l-au depistat pe T.I.A, de 41 de ani, din Râmnicu Vâlcea, în timp ce transporta cu o autoutilitară, pe raza comunei Glăvile, 4,4 metri cubi de material lemnos – cherestea, fără a deţine documente legale de transport.

Bărbatul în cauză, administrator de firmă, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 25.000 de lei, iar materialul lemnos şi autoutilitara au fost confiscate, în conformitate cu prevederile Legii nr. 171/2010, privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice.

Material lemnos confiscat şi la Olanu.

De asemenea, la data de 19 mai a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Prundeni, l-au depistat pe B.C.I., de 46 de ani, din comuna Olanu, în timp ce transporta cu un atelaj hipo, 3 metri cubi de materal lemnos, specia salcâm, pe drumul judeţean 678, pe raza comunei Olanu, fără a deţine documente legale de provenienţă şi transport.

Poliţiştii l-au sancţionat pe bărbat şi au confiscat materialul lemnos şi atelajul hipo, în conformitate cu prevederile Legii nr. 171/2010, privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella