Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră

Comercianţii de pe marginea drumurilor vâlcene, în vizorul poliţiştilor. Controale lăsate cu amenzi şi confiscări de marfă!

Comercianţii de pe marginea drumurilor vâlcene, în vizorul poliţiştilor. Controale lăsate cu amenzi şi confiscări de marfă! FOTO: adevarul.ro
La data de 16 mai, în jurul orei 10.00, poliţişti din cadrul posturilor de poliţie Berislăveşti şi Sălătrucel, l-au depistat pe raza comunei Berislăveşti, pe drumul judeţean 703G, pe F.G., de 51 de ani, care efectua activităţi de comerţ fără respectarea prevederilor legale. Bărbatul expusese spre vânzare peste 1.000 obiecte de veselă, respectiv: ceşti, căni, pahare, castroane, farfurii, ceaune toate în valoare de aproximativ 5.000 de lei.

De asemenea, în data de 17 mai a.c., pe raza comunei Berislăveşti, pe drumul comunal 15, a fost depistat P.N., de 41 de ani, care comercializa, fără respectarea prevederilor legale, 151 de kilograme de legume şi fructe, respectiv: roşii, castraveţi, ceapă, varză, cartofi şi mere. Poliţiştii i-au sancţionat contravenţional pe bărbaţii în cauză, în conformitate cu prevederile Legii nr. 12/1990, privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite şi au confiscat produsele expuse spre vânzare, fără respectarea prevederilor legale.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus