Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră

Tânăr de 29 de ani, din Călimăneşti, reţinut pentru FURT CALIFICAT!

Tânăr de 29 de ani, din Călimăneşti, reţinut pentru FURT CALIFICAT! FOTO: www.abrudinfo.ro
La data de 16 mai a.c., poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de P.D.M., de 29 de ani, din Călimăneşti, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. Din cercetările efectuate rezultă că, în noaptea de 11 spre 12 mai a.c., tânărul în cauză ar fi pătruns prin efracţie în uscătorul de la parterul unui bloc, din municipiul Râmnicu Vâlcea, de unde a sustras mai multe unelte de pescuit, în valoare de aproximativ 4.000 de lei.
În baza probatoriului administrat, poliţiştii de investigaţii criminale au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de C.I., aceştia continuând cercetările pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus