Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră

Tânăr de 24 de ani, din Valea Mare, REŢINUT pentru furtul unei biciclete din faţa unei primării

Tânăr de 24 de ani, din Valea Mare, REŢINUT pentru furtul unei biciclete din faţa unei primării FOTO: www.green-report.ro
La data de 16 mai a.c., poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei oraşului Bălceşti au dispus măsura reţinerii pentru 24 faţă de C.I., din comuna Valea Mare, pentru comiterea infracţiunii de furt. Din cercetările efectuate rezultă că, în dimineaţa zilei de 15 mai a.c., în jurul orei 09.00, tânărul în cauză ar fi sustras o bicicletă din faţa Primăriei oraşului Bălceşti.

Poliţiştii au probat fapta tânărului, faţă de care au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore. Bicicleta a fost recuperată şi restituită persoanei vătămate. Poliţiştii continuă cercetările pentru comiterea infracţiunii de furt, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălceşti.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus