Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră

Săptămână plină pentru preşedintele Consiliului Judeţean, Constantin Rădulescu

18 Mai 2017
Săptămână plină pentru preşedintele Consiliului Judeţean, Constantin Rădulescu FOTO: Vtv Romania
Preşedintele Consiliului Judeţean a început săptămâna în forţă. De la o analiză cu privire la proiectul de unificare a celor două teatre, până la amenajarea Centrului de Permanenţă Medicală, în cartierul Ostroveni, niciun subiect important pentru judeţul nostru nu a rămas nebifat pe „agenda” preşedintelui.

„Săptămâna pe care o începem astăzi (n.r. 15 mai) va fi una extrem de importantă în planul decizional administrativ, întrucât, având în vedere relaţiile excelente de colaborare cu Primăria şi Prefectura, dar şi cu celelalte instituţii ale statului, păstrăm ritmul decizional, care priveşte anumite investiţii, programe sau proiecte aflate în derulare sau pe care urmează să le implementăm.

În acest sens, am discutat cu domnul primar Mircia Gutău şi miercuri vom face împreună o analiză cu privire la proiectul de unificare a celor două teatre, la amenajarea Centrului de Permanenţă Medicală în cartierul Ostroveni, precum şi la identificarea şi stabilirea modului de acţiune, legală, prin care Primăria municipiului să poată interveni în vederea amenajării unor parcuri în zona unităţilor spitaliceşti din Râmnic, aflate în coordonarea Consiliului Judeţean Vâlcea.

La prima oră am discutat cu domnul Prefect, monitorizăm şi vom interveni, conform competenţelor legale, în cazul în care locuitorii din comuna Alunu ar putea fi afectaţi de alunecarea haldei de steril. Am dispus ca o echipă de la Direcţia Tehnică a Consiliului Judeţean Vâlcea să se deplaseze în zonă pentru a sprijini, la nevoie, autorităţile locale şi celelalte instituţii, atunci când va trebui să intervenim.

Tot în cursul acestei săptămâni, vom avea o şedinţă de progres la Mirajul Oltului, unde am dispus să avem reprezentanţi care să monitorizeze zilnic şi să ne informeze cu privire la păstrarea ritmului de lucrări, în vederea finalizării investiţiei.

În această dimineaţă, am avut o şedinţă de analiză legată de RAJDP Vâlcea şi, împreună cu directorul executiv, am stabilit să intensificăm ritmul de lucrări acolo unde avem licitaţii câştigate pe OG 28, dar şi să menţinem un ritm susţinut la lucrările de reparaţii, întreţinere şi turnare covoare asfaltice pe drumurile judeţene.

De astăzi, RAJDP Vâlcea a început să acţioneze în comuna Măciuca, în vederea asfaltării unor drumuri locale, pentru care s-a obţinut finanţare conform prevederilor Ordonanţei de Guvern nr.28/2013. Se lucrează intens între compartimentele de specialitate pentru depunerea proiectelor de reabilitare a centrelor de plasament” a declarat Constantin Rădulescu, preşedinte Consiliul Judeţean Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro