Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră

Primarul orașului Horezu a convocat Consiliul Local în ședință extraordinară

18 Mai 2017
În data de 12 mai 2017, orele 9,00, Primarul orașului Horezu a convocat Consiliul local în ședință extraordinară pentru discutarea unui număr de 5 puncte aflate pe ordinea de zi.Punctul principal al ședinței îl reprezenta proiectul de hotărâre cu privire la aprobarea Organigramei si a Statului de funcții.

Acest punct era important datorită următorului fapt: în data de 24 septembrie 2013, sub Nr.53/RES, a fost semnat contractul de finanțare privind construcția parcului fotovoltaic.

Prin acest contract, domnul primar, Fârtat Ilie și Consiliul local de la acea vreme, s-a angajat să producă anual 1.100 MW și să creeze 10 noi locuri de muncă în aparatul de specialitate al primarului. În caz contrar, vor fi aplicate corecții care pot ajunge până la aproximativ 1.200.000 euro.

Fac precizarea că, pentru această investiție, din cauza deficiențelor constatate de organismul de control, Primăriei orașului Horezu i-au fost aplicate în anul 2015 corecții de 31 de miliarde lei vechi. Organismul de control a cerut în mod expres, în luna martie 2017, până la vizita în teren, să se transmită de către primărie situația realizării celor două condiții de eligibilitate.

Inconștiența și lipsa de profesionalism a domnului Fârtat Ilie și a celor 5 consilieri PNL a dus la imposibilitatea desfășurării ședinței Consiliului local din lipsă de cvorum și punerea Primăriei orașului Horezu în situația de a nu putea evita plata unor eventuale corecții financiare.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro