Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră

Manevre de resuscitare fără rezultate: Un vâlcean a murit în urma unui stop cardio-respirator

Manevre de resuscitare fără rezultate: Un vâlcean a murit în urma unui stop cardio-respirator FOTO: ziarulceahlaul.ro
În ultimele 24 de ore, membrii echipajelor SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi pentru 18 situaţii de urgenţă. Echipajele au intervenit în localităţile: Băbeni, Dăeşti, Drăgăşani, Glăvile, Gușoeni, Oteşani, Perișani, Pesceana, Rm. Vâlcea, Stoeneşti, Stoileşti și Ștefănești pentru următoarele situații de urgență: un stop cardio-respirator două hipertensiuni arteriale; o criză epileptică; dureri: la nivelul capului, abdominale, de membre, la nivelul coloanei, toracice, renale şi stări generale de rău.
După acordarea primului ajutor calificat, 16 pacienţi au fost transportaţi la cele mai apropiate unităţi spitaliceşti pentru îngrijiri suplimentare.
Pacientului cu stop cardio-respirator i s-au efectuat manevre de resuscitare însă, din păcate, fără nici un rezultat, decesul acestuia fiind declarat de cadrul medical de pe ambulanţa SAJ Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus