Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


UPDATE: Cinci persoane au fost EVACUATE din calea alunecărilor de la Alunu

UPDATE: Cinci persoane au fost EVACUATE din calea alunecărilor de la Alunu foto: Greenpeace Romania
În momentul de faţă, două case au fost evacuate în localitatea vâlceană Alunu. Clădirile sunt situate în aceeaşi curte, iar familia evacuată este formată dintr-o famile cu cinci membri: soţ, soţie si cei trei copii ai lor.

“S-a întrunit comitetul local pentru situaţii de urgenţă la Alunu, care a stabilit evacuarea parţială şi să fie monitorizate şi celelalte două case, care sunt mai jos de alunecări. S-a convenit să se stabilească o comisie care să facă o inventariere a bunurilor pentru ca ulterior să se stabilească şi valoarea pagubelor. La orele 15 va fi întrunit un comitet extraordinar judeţean pentru situaţii de urgenţă în care să fie emis Ordinul Prefectului cu privire la evacuarea parţială a caselor respective pe baza deciziei comitetului local.” ne-a declarat prefectul Florian Marin.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella