Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


O nouă întâlnire organizată de DJST Vâlcea şi Asociaţia “Ridică-te şi Umblă” pentru persoanele cu dizabilităţi

DJST Vâlcea, împreună cu Asociaţia „Ridică-te şi Umblă” au invitat, din nou, persoanele cu dizabilităţi la o întâlnire de suflet. Nu ai cum să nu rămâi impresionat la văzul acestor persoane, care în ciuda faptului că sunt dependente fie de un baston, fie de un cărucior, fie de o persoană, dau dovadă de o mare putere de luptă şi dorinţă de viaţă.

"De fiecare dată când ne gândim la persoanele cu dizabilităţi, ne gândim la oameni dependenţi şi neajutoraţi. De puţine ori ne-a fost dat să vedem atâta forţă şi atâta dorinţa de a face şi de a trăi, că la aceşti oameni, astfel că duminică, 14 mai 2017, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vâlcea, împreună cu Asociaţia “Ridică-te şi Umblă” a avut onoarea să-i adune laolaltă, pe cei care trebuie să-şi ducă viaţa dependenţi fie de un baston, fie de un cărucior, fie de o persoană.

Am putut asista din nou la momente muzicale de calitate, oferite de Gloria Hanelore Mihai, elevă la Liceul de Arte Victor Giuleanu din Râmnicu Vâlcea, de poezie compusă şi recitată de participanţi şi nu în ultimul rând ne-am delectat cu momente de incursiune în istoria României, oferite de către domnul Anghel Florin, care este nevăzător. Rămâi uimit de dorinţa de viaţă pe care o au şi de forţă cu care continuă să lupte.

La finalul întâlnirii, cele aproximativ 20 de persoane cu dizabilităţi prezente la Sala Sporturilor Traian, au putut schimba idei, impresii şi simţăminte, putând servi o gustare împreună, mulţumită S.C. Sano – Vita S.R.L., cărora le mulţumim pentru sprijin. Este o onoare că la Sala Sporturilor să se întâlnească aceşti oameni, pentru a ne aduce aminte periodic că ei există şi sunt activi.
Mulţumim tuturor celor care se implică şi fac posibile aceste întâlniri permanent."  se arată în comunicatul emis de DJST Vâlcea.

 

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella