Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Situație dramatică în Alunu. Alunecările de teren au ajuns la 40-50 m de case

Situație dramatică în Alunu. Alunecările de teren au ajuns la 40-50 m de case FOTO: www.antena3.ro
Cinci case sunt în pericol să fie distruse de alunecările de teren în comuna Alunu. Totul s-a întâmplat din cauza unei halde de steril, care a început să o ia la vale în urma ploilor abundente din ultimele zile. Alunecările au avansat foarte mult, un drum comunal fiind în pericolul de a fi blocat. Dacă în urmă cu cinci zile, viitura era la circa 200 de metri distanţă de locuinţe, astăzi se află la aproximativ 40-50 de metri.

Autorităţile au anunţat că se ia în calcul evacuarea a opt persoane din cele 13 care locuiesc în casele ameninţate de alunecare. Printre cei opt se află şi doi copii.

„În acest moment, la nivelul localităţii Alunu, este constituit comitetul local pentru situaţii de urgenţă, care, în urma evaluărilor, va lua o decizie privind evacuarea persoanelor şi a bunurilor acestora. Ulterior, în regim de urgenţă, se va constitui şi comitetul judeţean pentru situaţii de urgenţă.” a declarat prefectul Florian Marin, pentru antena3.ro.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella