Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


FOTO: Ofiţerul SPP, care s-a împuşcat în plină stradă, a fost înmormântat la Olanu! Preotul nu a vrut să oficieze slujba

14 Mai 2017
FOTO: Ofiţerul SPP, care s-a împuşcat în plină stradă, a fost înmormântat la Olanu! Preotul nu a vrut să oficieze slujba foto facebook
Lucian Sanda, ofiţerul SPP, care s-a împuşcat în Bucureşti în plină stradă a fost condus pe ultimul drum sâmbătă, 13 mai 2017, în localitatea sa natală Olanu din judeţul Vâlcea. Conform unor informaţii apărute în spaţiul public, preotul paroh de la Olanu a refuzat să oficieze slujba de înmormântare şi, mai mult decât atât, acesta a ţinut o adevărată prelegere de mai bine de o oră împotriva ofiţerului SPP Lucian Sanda.

Culmea ironiei este faptul că Lucian Sanda era doctor în Teologie Ortodoxă, în Drept Canonic şi un bun cunoscător al dogmelor ortodoxe, conform unor apropiaţi ai familiei. Ofiţerul SPP care s-a împuşcat în inimă avea un copil de 9 ani şi era doctorandul lui Virgil Măgureanu.

"SOARELE DE AZI A DOVEDIT......UN PREOT NU TREBUIE SĂ JUDECE, CĂCI ASTA A FĂCUT ASTĂZI UN PREOT DIN OLANU-VÂLCEA, UN PREOT DISTRUGĂTOR DE SUFLETE !!!! Mare rușine!!! DUMNEZEU JUDECĂ, NU OAMENII !!!!! Nimeni nu-i dă dreptul unui preot să judece un om... ÎN FELUL ÎN CARE A ȚINUT O CUVÂNTARE DE O ORĂ ÎMPOTRIVA DUHULUI SFÂNT ȘI A FOST HULIT DE TOȚI CEI PREZENȚI ACOLO ...LA ÎNHUMAREA LUI LUCIAN SANDA , OFIȚER SPP, CE A TERMINAT CA ȘEF DE PROMOȚIE LA ACADEMIA DE POLIȚIE, UN OM CU UN MARE CARACTER, DOCTOR ÎN SOCIOLOGIE.... ȘI O MARE CUNOAȘTERE, UN OM DEMN, DE O ÎNALTĂ CALITATE ȘI PREGĂTIRE PROFESIONALĂ, CARE NU A STAT ÎN GENUNCHI LA NIMENI, CUM RAR ÎNTÂLNEȘTI, PE CARE L-AM CUNOSCUT DE MIC și îmi asum asta în calitate de IUBITOR AL LUI DUMNEZEU ȘI DOCTOR ÎN TEOLOGIE ORTODOXĂ, ÎN DREPT CANONIC ȘI CUNOSCĂTOR AL DOCMELOR ORTODOXE, AL DREPTULUI CANONIC, AL ORTODOXIEI ȘI AL SFINTEI SCRIPTURI! Se pare că Dumnezeu duce lipsă de îngeri acolo sus și încă un înger zboară prea repede la ceruri ...LUCIAN SANDA, OFIȚER SPP a dispărut din grădina vieții acestui pământ, lăsându-ne mai săraci și cu o lecție..bucurați-vă că sunteți în viață, acum, aici și trăiți și iubiți! Dumnezeu să-ți așeze sufletul în loc luminat și plin de verdeață. DUMNEZEU SĂ TE IERTE ŞI SĂ TE ODIHNEASCĂ ÎN PACE LUCIAN!!! Condoleanţe, mângâiere şi alinare pentru familie! Dumnezeu să te ţină în braţele lui, iar SOARELE să-ți însoțească zborul suflet drag! Acum esti acolo sus având grijă de toți cei dragi ție! Dumnezeu a grăbit plecarea ta de aici, doar pentru că El are întotdeauna un plan pentru fiecare, o misiune și are nevoie de oamenii buni, de îngeri ca tine! UN OM ADEVĂRAT... DE UN MARE CARACTER!!!!!! CEL PUȚIN O MIE DE OAMENI DE O ÎNALTĂ ȚINUTĂ ȘI UN MARE PROFESIONALISM ȘI IUBIRE DE PATRIE L-AU ÎNSOȚIT PE ULTIMUL DRUM!!!!MERGI CU DUMNEZEU LUCIAN, DUMNEZEU JUDECĂ, NU PREOȚII!!!!!", susţine o apropiată a familiei Sanda.

Lucian Sanda, ofiţerul SPP care a recurs la gestul extrem de a se împuşca, era născut în judeţul Vâlcea. La cei 39 de ani ai săi, era căsătorit şi avea un copil. Acesta ar fi figurat în evidenţele medicale cu depresie, cu toate că, în urmă cu şase luni, trecuse cu succes testul psihologic.

Ofiţerul avea gradul de locotenent-colonel şi o vechime în sistemul de apărare de aproximativ 15-20 de ani. El a murit miercuri la spitalul Bagdasar Arseni din Capitală după ce s-a împuşcat. Totul s-a întâmplat în zona Tineretului din Bucureşti, când bărbatul a coborât din maşină şi, chiar în mijlocul străzii, a scos arma şi a tras de două ori în zona pieptului.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella