Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră

Vâlcea tainică, astăzi la „Exclusiv în România”, pe TVR 1, de la ora 18:00

Vâlcea tainică, astăzi la „Exclusiv în România”, pe TVR 1, de la ora 18:00 FOTO: Captură Youtube
Emisiunea „Exclusiv în România” a debutat în data de 27 aprilie 2013, la TVR 1. Astfel, în fiecare sâmbătă, de la ora 18:00, telespectatorii au posibilitatea de a cunoaște obiective turistice unice în lume.

În fiecare episod Exclusiv în România, Cristian Tabără călătoreşte, descoperă şi ne prezintă obiective turistice, istorie, cultură, credinţă, arhitectură, tradiţii, gastronomie, facilităţi turistice şi, mai ales, locuri de vis încă necunoscute şi neexploatate turistic. În Nordul județului Vâlcea, echipa Exclusiv în România, a revenit pentru a ne arăta poteci mai puțin umblate.

„Pornim la drum, alături de călătorii noştri, din sălbaticele Chei ale Cheii, unde primim o lecţie de alpinism. Continuăm până la Schitul Pătrunsa, cunoscut pentru apropierea de spiritul pustniciei. Următoarele obiective ale echipei lui Cristi Tabără se află peste munte, la fântâna şi crucea Brătienilor de pe Valea Lotrului, unde aflăm o nouă poveste din istoria României şi urmărim un circuit pe două roţi, pe o parte din cheile afluentului său, Latoriţa, în compania unor ciclişti pasionaţi. Tot aici, la Ciunget, găsim o bisericuţă monument istoric şi „gustăm” din papanaşii cu dulceaţă de afine culese din zonă. Mai departe, peste Olt, descoperim un drum puţin ştiut spre creasta Făgăraşului şi asistăm la o tură de caiac pe învolburatul râu Boia, ce ne taie răsuflarea.” se arată în descrierea emisiunii pe tvr1.tvr.ro.

Nu uitaţi! Toate acestea, dar şi alte locuri de poveste, vedem sâmbătă, de la 18.00, la TVR 1 şi TVR+, la Exclusiv în România.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus