Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

L-aţi văzut? A plecat de la domiciliu!

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea a fost sesizat cu privire la faptul că, în noaptea de 9 spre 10 mai a.c., POPA ION, de 59 de ani, din comuna Creţeni, sat Mreneşti, judeţul Vâlcea, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit până în prezent. Acesta nu este la prima plecare de acest gen, însă de fiecare dată a revenit la domiciliu în aceeaşi zi.


Persoana în cauză are următoarele semnalmente: aproximativ 1,55 – 1,60 metri înălţime, corp atletic, ochii verzi, faţă ovală şi părul cărunt.
La data plecării aceasta purta geacă albastră cu dungi albe, pantaloni de trening de culoare gri închis, sapcă de culoare albastru şi pantofi de culoare maro.
În situaţia în care este văzută, vă rugăm să anunţaţi organele de poliţie la numărul de telefon 0250.703.165 ori prin S.N.U.A.U. 112.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella