L-aţi văzut? A plecat de la domiciliu!

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea a fost sesizat cu privire la faptul că, în noaptea de 9 spre 10 mai a.c., POPA ION, de 59 de ani, din comuna Creţeni, sat Mreneşti, judeţul Vâlcea, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit până în prezent. Acesta nu este la prima plecare de acest gen, însă de fiecare dată a revenit la domiciliu în aceeaşi zi.


Persoana în cauză are următoarele semnalmente: aproximativ 1,55 – 1,60 metri înălţime, corp atletic, ochii verzi, faţă ovală şi părul cărunt.
La data plecării aceasta purta geacă albastră cu dungi albe, pantaloni de trening de culoare gri închis, sapcă de culoare albastru şi pantofi de culoare maro.
În situaţia în care este văzută, vă rugăm să anunţaţi organele de poliţie la numărul de telefon 0250.703.165 ori prin S.N.U.A.U. 112.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...