Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră

Familie de căprioare, reîntregită cu ajutorul unor poliţişti vâlceni cu suflet mare

Agentul principal de poliţie Păuceanu Cătălin şi agentul de poliţie Roşianu Cosmin au salvat doi pui de căprioară care se rătăciseră. Bietele animale erau atât de slăbite, încât nu mai aveau putere să se deplaseze. Povestea a avut un final fericit, agenţii reuşind să le găsească mama.

“În aceastã dupã-amiazã, colegii noştri din cadrul Secţia 7 Poliţie Rurală Măldăreşti au salvat doi pui de căprioară care se rătăciseră de mama lor şi care nu mai aveau putere să se deplaseze, cel mai probabil din lipsa hranei.

Agentul principal de poliţie Păuceanu Cătălin şi agentul de poliţie Roşianu Cosmin au protejat puii de căprioară de câinii care le ameninţau viaţa şi au cerut sprijin de specialitate reprezentanţilor A.J.V.P.S. Vâlcea. De asemenea, împreună cu aceştia, colegii noştri au găsit-o pe mama-căprior în apropierea pădurii din comuna Măldăreşti. Odată reîntorşi lângă mama lor şi hrăniţi de aceasta, puii au prins putere să zburde din nou prin pădure, împreună cu familia lor.” se arată în comunicatul IPJ Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus