Ea este tânăra lovită pe trecerea de pietoni din Râmnic. Lucrează la Poliţia Locală şi este volunar IGSU

11 Mai 2017
Ea este tânăra lovită pe trecerea de pietoni din Râmnic. Lucrează la Poliţia Locală şi este volunar IGSU foto: Facebook

UPDATE: Şoferul care a fugit de la locul producerii accidentului a fost găsit în Drăgăşani, la aproximativ o oră de la producerea evenimentului rutier.

Accidentul de circulație s-a produs în această dimineață, în centrul municipiului Râmnicu Vâlcea, pe strada Regina Maria, în fața fostului restaurant Vulturul. Șoferul unui autoturism cu numere de Bulgaria a lovit-o pe Diana Albu pe trecerea de pietoni și a fugit de la locul faptei.

Femeia rănită a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea. Aceasta acuza dureri de picioare. Diana Albu lucrează la Poliţia Locală şi este volunar la IGSU Vâlcea (sau salvator din pasiune așa cum singură a scris pe profilul personal de Facebook).

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...