Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră

Comunicatul de presă al SJU Vâlcea referitor la articolul legat de laptele folosit pentru hrănirea copiilor internaţi în secţia Pediatrie

11 Mai 2017
Referitor la articolul de presă apărut în data de 10.05.2017 în presa locală cu privire la laptele folosit pentru hrănirea copiilor internaţi în secţia Pediatrie, Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea face următoarele precizări:

1) Toate probele de control efectuate din preparatele servite pacienţilor secţiei Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea sunt în parametrii normali.
2) Laptele praf se prepară instant şi se serveşte pacienţilor neexistând cazuri în care să se fii procedat în alt mod.
3) Preparatele speciale (supe de zarzavat cu carne mixată, mucilagiu de orez, orezul păsat cu brânză de vaci) se prepară zilnic cu valabilitate pentru 12 ore.
4) În fotografiile prezentate, pe uşa frigiderului se află produse ce suntem obligaţi de lege să le păstrăm ca probe 72 ore, şi nu hrana pentru pacienţi.
5) Fotografiile prezentate sunt vechi, iar faptul că nu exista tura a doua la bucătăria dietetică a secţiei este de aproximativ 7 ani şi nu de 2 ani cum în mod eronat se specifică în articolul dumneavoastră.
Pentru corecta informare a publicului cititor şi păstrarea unei deontologii profesionale absolut necesară, invitam reprezentanţii mass media să contacteze conducerea Spitalului de Urgenţă Vâlcea pentru explicaţii lămuritoare în orice situaţie.
Depunem toate eforturile pentru a asigura condiţii decente de tratament pacienţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro