Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Videoclipul în care un cuplu de finlandezi laudă doi poliţişti vâlceni a cucerit internetul

În urma publicării de către Vocea Vâlcii a poveștii celor doi finlandezi, încântaţi de interacţiunea cu poliţiştii vâlceni, cuvintele de laudă au curs la adresa oamenilor legii. Informaţia a fost preluată de către toată presa naţională, astfel că cei doi poliţişti vâlceni au devenit în scurt timp vedete pe internet.

Povestea cu final fericit s-a desfăşurat în seara zilei de 9 aprilie a.c., atunci când celor doi le-au fost solicitate actele de identitate de către poliţiştii din Vâlcea, după ce au fost observaţi că încercau să campeze rulota la marginea localităţii Racoviţa – sat Copăceni, din judeţul Vâlcea.

Mare le-a fost surpriza celor doi turişti atunci când agentul şef principal de poliţie Ion Stroescu şi agentul de poliţie Cosmin Fieraru le-au cerut să îi urmeze şi i-au condus să campeze într-un loc împrejmuit. Pentru a fi în siguranţă şi a se bucura de excursia în ţara noastră, unul dintre agenţi a oferit cuplului posibilitatea de a campa peste noapte, gratuit, pe un teren aparţinând soţiei sale. Mai mult, ca să aibă energie electrică şi să îşi poată prepara mâncare, poliţistul le-a pus la dispoziţie şi un sistem de iluminare cu baterii.

"Poliţiştii au venit să ne verifice actele de identitate şi să ne spună un loc mai bun de campare. Acum suntem pe proprietatea unui poliţist. Ne-a spus că putem sta cât vrem", a povestit Joni, într-un videoclip pe care l-a postat pe YouTube.

După trei zile, Joni şi Sara au părăsit judeţul Vâlcea. În semn de recunoştinţă, cuplul a aşternut câteva rânduri pe un bilet destinat celor doi poliţişti vâlceni şi a povestit tuturor cât de încântătoare a fost întânirea lor cu Poliţia Română, postând un filmuleţ şi pe Youtube.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella