Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră

Copiii minunați ai Doinei Migleczi, PREMIUL pentru cel mai bun spectacol la Brașov

09 Mai 2017
Despre teatru, despre spectacole și actori, despre superlative absolute, despre muncă și profesionalism, aplauze dar și critici... un joc perfect ce a îmbinat armonia și muzicalitatea cu Doina Migleczi, Debora Tanase , Ralu Ioana, Daniela Streinu, Sarah Maria, Raluca Elena Bunescu, Catrinel, Vladimir, Alexia, Luci, Sara, care au reușit să obțină ”Premiul pentru cel mai bun spectacol” la Festivalul de Teatru de-a Râsu’ Plânsu’, care a avut loc în zilele de 5 și 6 mai 2017 la Brașov.

Este vorba despre 10 copiii minunati :

Debora

Ralucuta

Alexia

Daniela

Sarah

Luci

Vladimir

Sara

Raluca

Catrinel

care si-au spus povestile iar publicul a ras si a plans pe alocuri...

A fost un moment deosebit și multă exuberanță, publicul a contribuit din plin la acest moment prin deschiderea și curiozitatea cu care au venit, dar nu în ultimul rând atitudinea lor din timpul tuturor poveștilor.

Când nu știu să piardă, când nu au curaj să iasă în față, când nu știu să treacă peste obstacole, ei, copiii noștri trebuie să învețe să "domesticească și să se lase domesticiți creând legături, stabilind rituri care să le permită să-și deschidă sufletele".

Momentul prezentat de ei "Când a fost la început" a fost cel mai emoționant din tot festivalul și pentru emoțiile create și sensibilitatea cu care au interpretat, grupa LEIRA de la Școala Populară de Artă din Râmnicu Vâlcea a reușit să câștige "Premiul pentru cel mai bun spectacol".

”Felicitari doamnei Doina Migleczi si deopotriva domnului Andrei Migleczi care a fost omul din umbra , cel care s-a ingrijit ca toate accesoriile sa nu lipseasca, cel care este intotdeauna alaturi de acesti copii minunati.

Multumim Doina Migleczi care ai trait , traiesti si vei trai pentru teatru, care radiezi bunatate dar si profesionalism.

Toate cuvintele frumoase care ti s-au spus ieri le meriti pe deplin.

Ieri, am inteles mai mult din ceea ce inseamna teatru si anume ca dincolo de mentori, mari maestri, experienta , profesionalism , munca, replici , bucurie , emotii , priviri , public, repetitii , machiaje , lacrimi, amintiri, teatrul este insasi viata”.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus