SMURD VÂLCEA: Pieton mort într-un accident la Pietrari

08 Mai 2017
SMURD VÂLCEA: Pieton mort într-un accident la Pietrari FOTO: observator.ro
În ultimele 72 de ore, membrii echipajelor SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi pentru 39 de situaţii de urgenţă.

Echipajele au intervenit în localităţile: Alunu, Băbeni, Băile Govora, Bărbătești, Boișoara, Budești, Buneşti, Călimănești, Creţeni, Drăgăşani, Drăgoești, Glăvile, Muereasca, Orleşti, Perișani, Pietrari, Racoviţa, Rm. Vâlcea, Runcu, Scundu, Stănești, Voicești şi Zătreni pentru următoarele situații de urgență: două traumatisme cranio-cerebral; o hipertensiune arterială; două accidente de circulaţie; un accident vascular cerebral; o criză de epilepsie; dureri: la nivelul capului, abdominale, de membre, la nivelul coloanei, toracice şi stări generale de rău.

După acordarea primului ajutor calificat, 38 de pacienţi au fost transportaţi la cele mai apropiate unităţi spitaliceşti pentru îngrijiri suplimentare. La accidentul din Pietrari, pietonul a intrat în stop cardio-respirator, i s-au efectuat manevre de resuscitare însă, din păcate, fără nici un rezultat, decesul acestuia fiind declarat de cadrul medical de pe ambulanţa SAJ Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...