A început concursul național de atletism „Memorialul Bobo și Viorica Enescu”

06 Mai 2017
A început concursul național de atletism "Memorialul Bobo și Viorica Enescu" de la Râmnicu Vâlcea! Chiar dacă vremea nu este prea este favorabilă celor 150 de participanți, aceștia au promis că vor da tot ce pot pentru a prinde un loc pe podium. La concursul de atletism de la Vâlcea a participat şi senatorul Claudiu Manda, preşedintele PSD Dolj!
Acesta a fost susţinut din tribună de mai mulţi pesedisti vâlceni şi de un grup de colegi din Craiova printre care am regăsit-o şi pe Olguţa Vasilescu!
"Da ... Claudiu a avut galerie puternica! Pentru ca veneau de la Herculane de la o intalnire a PSD Craiova am avut bucuria sa o avem in Valcea si pe Olguta! Colegii mei din Valcea s au bucurat foarte mult sa o revada si ne a promis ca v a reveni si in vizita oficiala!", ne-a declarat preşedintele PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...