Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

A început concursul național de atletism „Memorialul Bobo și Viorica Enescu”

06 Mai 2017
A început concursul național de atletism "Memorialul Bobo și Viorica Enescu" de la Râmnicu Vâlcea! Chiar dacă vremea nu este prea este favorabilă celor 150 de participanți, aceștia au promis că vor da tot ce pot pentru a prinde un loc pe podium. La concursul de atletism de la Vâlcea a participat şi senatorul Claudiu Manda, preşedintele PSD Dolj!
Acesta a fost susţinut din tribună de mai mulţi pesedisti vâlceni şi de un grup de colegi din Craiova printre care am regăsit-o şi pe Olguţa Vasilescu!
"Da ... Claudiu a avut galerie puternica! Pentru ca veneau de la Herculane de la o intalnire a PSD Craiova am avut bucuria sa o avem in Valcea si pe Olguta! Colegii mei din Valcea s au bucurat foarte mult sa o revada si ne a promis ca v a reveni si in vizita oficiala!", ne-a declarat preşedintele PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella