Atenţionare HIDROLOGICĂ de cod GALBEN pe afluenţii Oltului. A fost inundaţie la Câineni!

Atenţionare HIDROLOGICĂ de cod GALBEN pe afluenţii Oltului. A fost inundaţie la Câineni! FOTO: ZiareLive.ro
Judeţul Vâlcea se află sub atenționare hidro COD GALBEN pe afluenții Oltului de azi de la ora 04.00 până în data de 06.05.2017 la ora 16:00, iar in data de 04.05.2017 s-au înregistrat 4 atenționări nowcasting de Cod Galben pentru frecvente descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni și averse de ploaie care pot depăși 15-20 l/mp, scurte intensificări ale vântului.

În data de 04.05.2007, la ora 22.15, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi pentru degajarea unui copac de pe carosabil în municipiul Drăgășani, str. T. Vladimirescu.

În data de 05.05.2007, la ora 03.04, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi pentru evacuarea apei de pe carosabil în localitatea Câineni, D.N. 7 Km. 233+100 Punct Balta Verde. Echipajele au intervenit pentru evacuarea apei de pe carosabil, care ajungea la o adâncime de circa 15 cm, cu 3 motopompe timp de aproximativ două ore. În acest moment, inspectoratul este pregătit să intervină pentru orice situaţie de urgenţă generată de aceste fenomene, iar la nevoie se vor suplimenta forţele.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...