INCREDIBIL: A furat un JEEP dintr-o reprezentanţă auto! Maşina a fost depistată în Drăgăşani

INCREDIBIL: A furat un JEEP dintr-o reprezentanţă auto! Maşina a fost depistată în Drăgăşani FOTO: www.cugetliber.ro

Poliţiştii vâlceni au colaborat cu cei din judeţul vecin, Sibiu, pentru depistarea unui Jeep care a dispărut chiar dintr-o reprezentanță auto din Şelimbăr.

”În urma comunicării eficiente și a schimbului de informații cu inspectoratele de poliție din județele limitrofe Sibiului s-a reușit depistarea mașinii suspecte pe raza județului Vâlcea, respectiv a municipiului Drăgășani”, se arată în comunicatul IPJ Sibiu.

Suspectul, un bărbat de 40 de ani din Craiova, a fost escortat la Sibiu și audiat de către polițiști, iar prejudiciul, în valoare de aprox. 60.000 de lei a fost recuperat, arată știridesibiu.ro.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...