Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Bărbat de 63 de ani, cercetat PENAL pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor

La data de 02 mai a.c., în jurul orei 09.00, poliţiştii din cadrul Biroului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, cu ocazia verificărilor efectuate la deţinătorii de arme si muniţii letale şi neletale de pe raza de competenţă, l-au identificat pe C. I., de 63 ani, din municipiul Rm. Vâlcea care avea o armă neletală cu destinaţia tir sportiv de calibru 6,35 mm, pe care o deţinea în baza unui permis de armă eliberat la data de 15.10.2008.

Poliţiştii au stabilit că bărbatul nu s-a conformat prevederilor legale de depunere a acestei arme şi a muniţiei în termen de 10 zile de la expirarea perioadei de valabilitate a permisului de armă, la un armurier autorizat. Au fost întocmite acte procedurale de constatare a infracţiunii de nerespectarea regimului armelor, muniţiilor, materialelor nucleare şi al materiilor explozive, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se dispună soluţie procedurală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea.

Arma cu destinaţia tir sportiv de calibru 6,35 mm şi muniţia pe care bărbatul de 63 de ani o deţinea a fost ridicată în vederea confiscării, fiind totodată ridicat şi permisul de armă, eliberându-i-se persoanei în cauză o dovadă în acest sens.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus