Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră

Soprana Felicia Filip vine la Vâlcea! Este președintele juriului la Festivalul ”Un talent înnăscut”

02 Mai 2017
Peste 160 de elevi cu vârste cuprinse între 5 și 18 ani din 12 județe ale țării vor concura la Festivalul Național de Muzică Vocal – Instrumentală ”Un talent înnăscut”, concurs ajuns deja la cea de-a VII-a ediție. Festivalul va avea loc în perioada 4 – 5 mai 2017 și se va desfășura în două locații: Consiliul Județean Vâlcea și Liceul de Arte Victor Giuleanu din Râmnicu Vâlcea.

Concursul se va desfășura pe două paliere: interpretare vioară, concurs care va avea loc în data de 4 mai 2017 la Liceul de Arte Victor Giuleanu din Râmnicu Vâlcea, cu începere de la ora 10.00 și canto muzică ușoară, concurs care va avea loc în data de 5 mai 2017, la sala mare a Consiliului Județean Vâlcea, cu începere de la ora 11.00.

O mare surpriză a organizatorilor este prezența în juriul pentru canto muzică ușoară a cunoscutei soprane Felicia Filip. Alături de marea voce a operei românești, vor mai juriza și câștigătorul de la X-Factor, interpretul Tudor Turcu, actrița Crina Semciuc, compozitorul Claudiu Bulete și Valeriu Maior, Prof. Univ. Dr. Academia de Muzică „Gh. Dima” Cluj Napoca

Pentru secțiunea interpretare instrumentală vioară, membrii juriului sunt următorii: Valeriu Maior - Prof. Univ. Dr. Academia de Muzică „Gheorghe Dima” Cluj-Napoca - Preşedinte Juriu, Meda Stanciu - Concert Maestru Filarmonica „Ion Dumitrescu” Rm. Vâlcea, Mădălin Sandu - Concert Maestru Filarmonica Piteşti și Cristiana Lazăr - Prof. Liceul de Arte „Victor Giuleanu” Rm. Vâlcea, secretar.

Oamenii care au făcut posibil acest proiect educațional ambițios sunt prof. Laura Stanca - Director Liceul de Arte „Victor Giuleanu” Rm. Vâlcea, prof. Cristiana Lazăr - Liceul de Arte „Victor Giuleanu” Rm. Vâlcea, prof. Ana-Maria Angelescu - Liceul de Arte „Victor Giuleanu” Rm. Vâlcea și prof. Adrian Zamfir - Liceul de Arte „Victor Giuleanu” Rm. Vâlcea.

Prezentatorii spectacolului concurs vor fi actorii de la Teatrul Ariel din Râmnicu Vâlcea Alin Păiuș și Tatiana Serghi.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus