Patru persoane REŢINUTE pentru FURT. Au spart un magazin din Ioneşti

La data de 01 mai a.c., ora 03.04, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Prundeni au fost sesizaţi că dintr-o societate comercială din comuna Ioneşti au fost sustrase mai multe bunuri de către persoane necunoscute. Deplasându-se la faţa locului, oamenii legii au constatat că uşa de acces în incinta magazinului din satul Ioneşti prezintă urme de forţare, iar în interior sunt mai multe obiecte răvăşite în zona caselor de marcat.

După primele verificări, s-a stabilit că din interiorul locaţiei au fost sustrase de către persoane necunoscute, mai multe pachete de ţigări, precum şi cele două casete în care păstrau banii.

In urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii vâlceni, în colaborare cu cei de la IPJ Dolj au reuşit identificarea principalilor suspecţi ai faptei de furt în persoana lui S. C., B. A., M. M. şi S. C., toţi din municipiul Turnu Măgurele, judeţul Teleorman.

În urma probatoriului administrat, faţă de cei 4 bărbaţi s-a luat măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, aceştia sa fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgăşani pentru luarea unei măsuri preventive.

Cu privire la reţinerea de ieri a celor 4 persoane, principalii suspecţi în cazul unui furt produs dintr-o societate comercială din comuna Ioneşti, în urma probatoriului administrat, faţă de aceştia s-a luat măsura arestări preventive, respectiv pe o perioadă de 30 zile faţă de B. D., de 21 ani, M. M., de 19 ani şi S. C., de 21 ani şi de 15 zile faţă de S. C., de 17 ani, toţi fiind din municipiul Turnu Măgurele, judeţul Teleorman.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...