NEWS ALERT: Bărbatul dispărut în OLT, care a plecat să caute mingea, a fost găsit! (FOTO)

Atenție! Imagini care te pot afecta emoțional.

După 2 săptămâni de la dispariția lui Mircea Mierloi în apele Oltului, trupul neînsuflețit al acestuia a fost găsit. Apele au purtat trupul pe Olt, până în dreptul blocurilor ANL din Ostroveni. Deja acesta a fost identificat de sora lui, iar medicii legiști au efectuat necropsia.

Amintim că în sâmbăta Paștelui, în jurul orelor 18.00, un bărbat de 57 de ani, din judeţul Vâlcea, a dispărut de lângă baza sportivă de la Hidroelectrica. Practic, Mircea Mierloi a plecat înspre Olt, spre podul de fier, să caute o minge care deviase, şi nu s-a mai întors.

După meci, fotbaliştii l-au căutat, l-au sunat pe telefonul mobil, însă, acesta nu a dat nici un semn de viaţă. Abia luni, 17 aprilie 2017, s-a depus plângere la poliţie privind dispariţia bărbatului.

Mircea Mierloi era un fel de om bun la toate. La echipa de fotbal, era omul care aduna mingile și îi plăcea enorm să-și petreacă timpul lângă fotbalişti.

În viața de zi cu zi, unde era ceva de făcut, îl găseai și pe el. Ba ajuta la descărcarea mărfii la Noil, ba la Academia de’l Gusto…. Deşi era practic un om al străzii, era foarte serios şi muncitor. Oamenii îl chemau mereu când aveau ceva de făcut.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...