Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Boala Denisei Manelista l-a impresionat pe Adi de la Vâlcea: ”De ce Doamne Iisuse Hristoase…”

29 Apr 2017
Boala Denisei Manelista l-a impresionat pe Adi de la Vâlcea: ”De ce Doamne Iisuse Hristoase…” foto revistafresh.ro
Vestea că Denisa Manelista trece prin clipe grele s-a împrăştiat ca fulgerul, iar colegii de breaslă şi fanii au încercat să fie alături de ea, prin mesajele de încurajare trimise manelistei. Unul dintre cele mai emoţionante mesaje de susţinere a venit de la Adi de la Vâlcea. Impresionat de drama prin care trece Denisa, Adi de la Vâlcea şi-a arătat susţinerea postând un mesaj pe reţelele de socializare:

”Fata asta nu a greşit cu nimic. Nu a fumat, nu a băut, nu s-a drogat. La doar 27 de ani, de ce Doamne Iisuse Hristoase, tu care ai făcut minuni mari şi înca faci, tu care ai înviat din morti, Doamne, te rugăm frumos să îţi întinzi mâna bună peste colega noastră, Denisa Raducu. Ai milă de ea! Noi ştim că acolo unde doctorii nu mai pot face nimic, Tu poţi. Te rugăm din suflet să o faci bine, să nu o laşi, este tânără şi are toata viaţa înainte. Te rugăm, ai grijă de ea! Amin”, a scris Adi de la Vâlcea pe contul lui de pe rețeaua de socializare.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella