Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


VÂLCEA: Femeia care şi-a omorât fetiţa, imediat după naștere, a fost ARESTATĂ

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus, la data de 25 aprilie 2017 reţinerea inculpatei Bubuianu Felicia şi punerea în mişcare a acţiunii penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor asupra unui membru de familie.

La data de 26.04.2017, în urma propunerii de arestare preventivă adresată judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Vâlcea, a fost emis pe numele inculpatei un mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.

Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că, în ziua de 18.04.2017, inculpata Bubuianu Felicia, în timp ce se afla la locuinţa concubinului său, din comuna Laloşu, jud. Vâlcea, a născut un copil de sex feminin viu, căruia i-a suprimat cu intenţie viaţa imediat după naştere, aruncându-l în toaleta din curtea locuinţei, unde fetusul a fost identificat a doua zi de către lucrătorii de poliţie sesizaţi în legătură cu săvârşirea faptei.

Potrivit fişei de constatări preliminare întocmită de SJML Vâlcea s-a stabilit că moartea nou-născutului de sex feminin, viabil a fost violentă şi s-a datorat insuficienţei cardio-respiratorii acute prin obstrucţia mecanică a căilor respiratorii cu corpi străini.

Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul ofiţerilor de poliţie din cadrul I.P.J. Vâlcea – Serviciul de Investigaţii Criminale.

Cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella