Sute de mesaje de susţinere pentru vâlceanca Denisa Manelista

25 Apr 2017
Sute de mesaje de susţinere pentru vâlceanca Denisa Manelista FOTO: Facebook
Cântăreaţa vâlceancă Denisa este foarte apreciată de către fanii săi. Pe pagina oficială de Facebook, tânăra cântăreaţă are peste 1 milion de aprecieri. La auzul cumplitei veşti, cum că aceasta ar suferi de o boală gravă, fanii i-au trimis sute de mesaje de susţinere.

„Un gând bun şi o rugăciune să-ţi dea Dumnezeu sănătate! Din Sydney cu mult drag.”, “Denisa îţi doresc multă sănătate!”, “Chiar îmi pare rău pentru tine Denisa! Îți doresc să ai multă sănătate!”, “Denisa îţi doresc să ai parte de multă sănătate şi credinţa în Dumnezeu!”, „Multă sănătate îți doresc Denisa, Dumnezeu să-ți dea sănătate. O zi minunată îți doresc !” sunt doar câteva dintre sutele de mesaje de susţinere primite de vâlceancă.

Cunoscuta cântăreaţă de muzică de petrecere, Denisa Manelista, pe numele ei real Denisa Emilia Răducu, are 27 de ani şi s-a născut în Drăgăşani.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...