Sute de mesaje de susţinere pentru vâlceanca Denisa Manelista

25 Apr 2017
Sute de mesaje de susţinere pentru vâlceanca Denisa Manelista FOTO: Facebook
Cântăreaţa vâlceancă Denisa este foarte apreciată de către fanii săi. Pe pagina oficială de Facebook, tânăra cântăreaţă are peste 1 milion de aprecieri. La auzul cumplitei veşti, cum că aceasta ar suferi de o boală gravă, fanii i-au trimis sute de mesaje de susţinere.

„Un gând bun şi o rugăciune să-ţi dea Dumnezeu sănătate! Din Sydney cu mult drag.”, “Denisa îţi doresc multă sănătate!”, “Chiar îmi pare rău pentru tine Denisa! Îți doresc să ai multă sănătate!”, “Denisa îţi doresc să ai parte de multă sănătate şi credinţa în Dumnezeu!”, „Multă sănătate îți doresc Denisa, Dumnezeu să-ți dea sănătate. O zi minunată îți doresc !” sunt doar câteva dintre sutele de mesaje de susţinere primite de vâlceancă.

Cunoscuta cântăreaţă de muzică de petrecere, Denisa Manelista, pe numele ei real Denisa Emilia Răducu, are 27 de ani şi s-a născut în Drăgăşani.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...