Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Olimpiada Naţională din aria curriculară „Tehnologii” la Colegiul Energetic Râmnicu Vâlcea

Astăzi 24.04.2017, începând cu orele 17,00, în Sala de festivități a Colegiului Energetic Rm. Vâlcea, va avea loc festivitatea de deschidere a Olimpiadei Națională pentru disciplinele din aria curriculară „Tehnologii”, domeniile Electric, Electrotehnic, Electromecanic şi Electronică, Automatizări, Telecomunicaţii.

La această competiție participă un număr de 40 județe, 132 elevi, 40 profesori însoțitori și, bineînțeles, Comisia Națională, formată din 24 membri.

„Olimpiada Națională TEHNOLOGII, domeniile Electric, Electrotehnic, Electromecanic şi Electronică, Automatizări, Telecomunicaţii este o provocare pentru cei mai inteligenți și talentați copii, un moment în care se poate demonstra munca susținută, efortul, seriozitatea, dar și dorința de a reuși.

Problema formării și educării profesionale este de mare actualitate în condițiile societății moderne. Orice tânar trebuie să fie pregătit nu doar pentru a face față numai unei anumite profesiuni, ci pentru întreaga sa carieră profesională. Educația profesională și tehnică implică o muncă susținută, pe temeiul unei pregătiri temeinice teoretice și practice, deoarece trebuie să se plieze pe schimbările impuse de societate. Esența educației profesionale constă în formarea unui orizont cultural și tehnologic cu privire la o anumită profesiune, concomitent cu dezvoltare unor capacități, priceperi și deprinderi necesare exercitării ei. Emoția ne copleșește în egală măsură, elevi, cadre didactice, deoarece știm că, doar prin învățătură și seriozitate, putem accede la performanță." a declarat Inspector Şcolar General, Prof. Andra BICĂ.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella