Conflict amoros între rromi, tranșat cu săbii în VÂLCEA! Polițiștii locali au intervenit

Conflict amoros între rromi, tranșat cu săbii în VÂLCEA! Polițiștii locali au intervenit foto arhiva
Duminică, 23 aprilie, puţin înainte de ora 21.00, echipajul Poliţiei Locale din zona Colonie Nuci, aflat în patrulă cu autoturismul din dotare, a fost oprit pe aleea Nuci de un bărbat, înarmat cu o sabie de cca 30 cm şi însoţit de câţiva cunoscuţi, care a reclamat poliţiştilor că e urmărit de un grup de romi cu care era în conflict din cauza unor relaţii avute cu o femeie rudă a agresorilor.

Poliţiştii locali s-au deplasat la celălalt grup, staţionat în dreptului magazinului alimentar de pe aceeaşi stradă şi alcătuit din bărbaţi, femei şi copii şi, prin discuţii cu liderul acestuia, B.Marian, s-a încercat dezamorsarea conflictului. În timpul acestor discuţii, celălalt bărbat, B. Puiu, aflat la o distanţă de aproximativ 50 m împreună cu susţinătorii săi, adresa injurii şi ameninţa cu acte de violenţă grupul de lângă magazinul alimentar.

Timp de mai bine de 20 de minute, prin apeluri la calm şi negocieri cu liderii celor două gupări, cei doi poliţişti locali au reuşit să-i ţină separaţi pe beligeranţi până la sosirea echipajelor de la Poliţia municipiului, de la Jandarmerie şi de la serviciul de intervenţie rapidă, chemate în ajutor printr-un apel la numărul 112. Odată cu venirea întăririlor, conflictul a fost aplanat complet, iar organele competente au preluat desfăşurarea cercetărilor. Se dovedeşte, încă o dată, utilitatea înfiinţării, din 20 martie a.c., a postului permanent de Poliţie Locală din Colonie Nuci.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...