Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

VIDEO: Acuze grave la adresa unei șoferițe: Martorii spun că a lovit un om pe trecere, în giratoriul de la Hanul Haiducilor și a fugit

23 Apr 2017

UPDATE: Potrivit purtătorului de cuvânt IPJ Vâlcea, şoferiţa s-a prezentat singură la poliţie, însă nu se cunoaşte încă identitatea victimei.

Pe adresa redacției am primit un mesaj revoltător în care se face referire la un accident produs în această seară, în Râmnicu Vâlcea. Potrivit spuselor unei martore, o șoferiță cu un Peugeot albastru a lovit un bătrân pe trecerea de pietoni. Grav este faptul că victima a fost „pusă” pe picioare și lăsată să plece de una singură pe trotuar.

„O individă cu un Peugeot albastru închis,a lovit un bătrân pe trecerea de pietoni. L-a aruncat de pe capota, pe asfalt. (...) Am fost martoră la toată scena și eu și soțul meu. Dar nimeni nu ne-a luat în seamă. Bietul om a plecat legănându-se. Și dacă nu mă înșel, pe asfalt unde este semnul de cedează trecerea, exact unde a căzut victima cu capul, sunt urme (sper din suflet să nu fie de sânge) deoarece impactul a fost foarte puternic. Victima nu s-a mișcat câteva minute de pe asfalt. Pasagerii mașinii care au dat peste el, l-au ridicat mai mult forțat. Eu am urlat de la geam să nu-l miște că să nu-i facă mai mult rău. Să-l lase până vine salvarea... Au insistat să-l pună pe picioare că să scape de urme”.

Vâlceanca ne-a mai declarat că până au venit oamenii legii şoferiţa s-a făcut nevăzută: „Am țipat de la balcon la cei de la salvare, că victima e la 10-20 de m de locul unde opriseră ei dar...Au dat din umeri și-au așteptat să vină poliția. Până a venit poliția....individa a plecat de la locul faptei,cu parbrizul făcut țăndări (pe partea dreaptă)”.
Femeia a reuşit să surprindă în imagini momentul în care şoferiţa pleacă de la faţa locului.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella