FOTO: O vâlceancă, MAREA CÂȘTIGĂTOARE a unui concurs organizat de ZUZU. Premiul câștigat de aceasta îi va bucura nespus copilul!

O vâlceancă este marea câștigătoare a unui concurs organizat de celebra firma de lactate Zuzu. Manafu Maria Bianca a rămas surprinsă atunci când a aflat că a câștigat marele premiu ce constă într-o vacanță  de senzație, pentru toată familia, în cel mai tare parc de distracție din Germania.

“Am participat la promoția Zuzu. Pur și simplu nu credeam că o să câștig, la început nici nu am crezut că este adevărat, dar apoi m-au sunat şi mi-au confirmat că sunt câștigătoarea marelui premiu o vacanță în Germania de 5 zile cu toată familia + 2.000 de lei bani de buzunar. Am fost bucuroasă, dar în același timp și realistă. Am zis că nu cred eu să fie adevărat până nu văd în mână premiul...și așa a și fost, după două zile mi-a venit curierul cu voucherul.” ne-a declarat fericita câștigătoare.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...